BURSA / OSMANGAZİ - Bisaş İlkokulu

May

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mayıs Ayı faaliyetlerinde 1/A sınıfı "BAŞ HARFİNİ DEĞİŞTİR." etkinliği yaptı.

Nis

Okulumuzun Rehberlik servisi tarafından TBM eğitimleri kapsamında öğrencilerimize yönelik "Sağlıklı Yaşam" seminerleri verilmiştir.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Pazen Tahtası etkinliği

Mrt

4 Mart Obezite ile Mücadele Günü kapsamında okulumuzda farkındalık çalışmaları yapıldı. Öğrencilerimiz Obezite ile Mücadele konusunda  resim ,şiir , pano çalışması,video izleme , şarkı söyleme gibi etkinliklere katılarak Obezite konusunda daha bilinçli hale geldiler.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla okulumuz öğrencilerini daha bilinçli hale getirmek için Deprem ve Personel Tahliye Tatbikatımızı gerçekleştirdik

Mrt

Okulumuz 3/A sınıfı Arnavutluk ve Romanya ortaklı “No To Plastic “ adlı eTwinning projesini yürütüyor. Proje, Avrupa Birliği’nin geçerli stratejileri arasında yer alan plastik atık yönetimi ile ülkemizin Sıfır Atık Projesi’nden yola çıkarak, öğrencilerimizin çevre bilincini geliştirmeyi hedeflemektedir. Bu proje ile akran eğitimi, aile işbirliği ve sınıf içi uygulamalarla geri dönüşüm, sürdürülebilirlik, plastik kullanımının azaltılması ve çevre bilincinin gelişmesi yanında öğrencilerimizin farklı kültürdeki akranlarıyla iletişim kurmalarının dil gelişimlerini de olumlu etkilemesi beklenmektedir. Dijitalleşen dünyada  çevre kirliliği ve plastik ayrıştırma konuları  Web2.0  araçlarıyla entegre edilerek öğrencilerimizin dijital becerilerinin gelişimine de katkı sağlanması amaçlanmaktadır.

Şbt

Okulumuz 2-C sınıfı öğrencilerinden Halit Emirhan ÇETİN Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Toto  Türkiye Kick Boks şampiyonasında Türkiye birinciliği elde ederek büyük bir başarıya imza atarak gururumuz oldu.Bu gururu okulumuzda yapılan törenle arkadaş ve öğretmenleriyle paylaştı. Öğrencimize başarısından dolayı plaket ve hediye takdim edildi. Okul Müdürümüz Mustafa Ali GÜNGÖR öğrencimize , öğretmenimize ve ailesine teşekkür ederek katılacağı Dünya Şampiyonası'nda başarılar diledi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Okul Öncesi sınıflarımız Şubat ayı etkinliğimiz olarak Kültürel Ögeler etkinliğimizi gerçekleştirdiler.Öğrencilerimiz sınıflarında misafir ağırlayarak ikramlarda bulunarak güzel bir misafirperverlik sergilediler.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat ayı faaliyetlerimizi eğlenceli etkinliklerle gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuz 2 - A Sınıf öğretmeni ve öğrencilerinin yürütmüş olduğu " OYUN OYUN İÇİNDE , BİLGİ OYUNUN İÇİNDE " e-Twinning projesinin Şubat ayı etkinliği Arkadan Top Aktarma Oyununu eğlenceli şekilde gerçekleştirdiler.

6 Şubat Güvenli İnternet Haftası etkinliklerle öğrencilere tanıtılmıştır

Şbt

Okulumuz 2 - A Sınıf öğretmeni ve öğrencilerinin yürütmüş olduğu " OYUN OYUN İÇİNDE , BİLGİ OYUNUN İÇİNDE " projesinin Ocak ayı etkinliği Sayışma Oyununu eğlenceli şekilde gerçekleştirdiler.

Şbt

Okulumuz 2 - A Sınıf öğretmeni ve öğrencilerinin yürütmüş olduğu " OYUN OYUN İÇİNDE , BİLGİ OYUNUN İÇİNDE " e-Twinning projesinin Aralık ayı etkinliği İsim Şehir Oyununu eğlenceli şekilde gerçekleştirdiler.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi'nde Okulumuz Anasınıfı A ve D Şubesi öğretmen,öğrenci ve velilerimizin katılımıyla " AİLE BULUŞMALARI " temalı veli katılım etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden öğretmenler gününe özel koro çalışması yapıldı.Yapılan çalışmalar büyük beğeni topladı.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder , öğretmenler gününü en içten dileklerimizle kutlarız.